3 ½ timmars föreläsning...

Klockan sex idag klev jag och pappa in på POFU trafikskola i Majona för att gå på handledarkurs. Innan var jag bekymrad för att behöva sitta och lyssna till någon tråkig föreläsare om sådant man redan kan i 3 ½ timma. Men det visade sig vara över mina förväntningar; en både rolig och bra föreläsare och god fika i pausen, haha. Så nu är jag ett steg närmare övningskörning. Fick dock en chock när hon visade en kortfilm om olyckor i trafiken. Det blev så mycket, barn blev påkörda, folk som grät. Och det sistnämnda speciellt klarar jag inte av utan att fälla en tår själv, vilket hände. Efter den var det paus och alla gick ut helt tysta och någon klappade en på ryggen. Så den skrämde mig att ge mig ut, men också har man ju alltid vetat att det kan hända när som helst och var som helst. En chock blev det iallafall.
Så nu har vi köpt massa speglar som pappa kan kolla extra i, skylt och teoriböcker.

Vägen, here I come! (se upp)


Pollen=bajs

Så idag skulle jag och familjen åka till havet och jag hade planerat att bli brun och bada, men icke. Jag har fått allergi till max och det rinner i ögonen och näsan + svullna ögon dessutom. Så nej, det blir att vila idag. Blä på allergi!! Ikväll kommer iallafall pappas roliga barndomskompisar så det blir lite grillning :)

Såhär blev färgningen, ser lite mörkare ut än vad det är men är nöjd! Jämnare än när jag gör det...kortet togs igår när jag hade svullna ögon och var allmänt trött så bara så ni vet :)


   

He wanted to change the worldR.I.P Michael.

Man kan inget annat än gråta.

A beautiful day

Jag har fått ärva två klänningar av Matilda, och som litet tack har jag sytt en klänning till henne. Så detta är resultatet! Tycker att du blev väldigt fin i den Matilda :) Tyget passar dig. Den var lite som en avskedsgåva också, eftersom hon snart far till usa. Kommer sakna dig! Pussis.Och ja, jag bakade. Hallon o blåbärs paj :) och låg och läste Under lysande måne i hängmattan, vilket inte var helt fel!

Klipphörnet, here I come!

Vad är det för dag? - Torsdag (tror jag, har ingen koll på dagarna längre) :P


Är sängen bäddad eller obäddad?
- Obäddad.. hehe.


Vad har jag ätit för frukost idag?
- Två ostmackor med ett glas apelsinjuice.


Dagens frisyr?
- Utsläppt, mittbena och lockigt.


Dagens outfit?
- Bara enkelt, jeans och t-shirt. Favoritjeansen har blivit väldigt söndriga nu, men kan inte leva utan dem så det får gå! 


Dagens fundering?
- Om jag ska ta och baka något somrigt och sitta och läsa i solen.


Idag rekommenderar jag?
- Att sola och lyssna på Malin Åkerman som sommarpratare :)


Detta ska jag göra nu?
- Om sisådär en kvart ska jag till frisören och färga mitt hår! Vill bättra på min bruna färg, eventuellt mindre rött i. Få se vad som händer!
Kanske något åt detta hållet?


Solen skiner och jag sitter inomhus...

En modell i Plasterina (lera som man inte bränner och den torkar aldrig) med ståltråd som stomme. Tänkte måla plattan så den blir lite finare :)
Tog ett tag innnan jag lärde mig att det heter PLASTERINA, inte PALESTINA.


Sommar på landet

I helgen följde jag med Angelica till hennes landtälle och det var hur mysigt som helt! Baka, studsa, spela, båta, skratta, plocka blommor, grilla :) Och fota såklart, så här kommer lite bilder. Gott!

Klicka för att förstora gladgladgladgladglad

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!


Dagens klotter...Så imorgon är det skolavslutning! Snabbt har det gått. Men så otroligt härligt ska det bli!
Fick reda på mina betyg idag och måste säga att jag är mer än glad! Är jättenöjd och det visade sig att jag fick högre än vad jag hade förväntat mig i ett par ämnen. Till exempel Mvg i datakunskap...haha. Det var inte den mest givande kursen måste jag medge. Men att kämpa med de där layouterna gjorde jag allt!
Godnatt <3 

Schillerskas kulturdagar-09


Astrid, Angel och jag i schablon

Angel, jag och lärare Lena

Färdigt!

Hänger på de fula elhusen på schillerskas skolgård och gör världen lite finare!

Astrid och Angelica i origamiverkstad :)

Spakväll

Ikväll blir det spa med min kära vän Matilda :) Måste bli bättre på att använda min jacuzzi till granne... men det ska bli mycket mys iallafall!


Tänk om man ändå var såhär snygg när man har lera i ansiktet.

Lite saker jag tänker testa...

Kroppsskrubb
Ta lika delar olivolja och vanligt salt eller socker. Skrubba med cirkelformade rörelser.
Hårinpackning
Blanda 1 äggula med 1 msk olivolja, 1 tsk honung och 3-4 msk naturell yoghurt. Massera in och låt verka under handduk.
-icakuriren
Låter kanske lite läskigt att ha ägg i håret, men själv är jag van med konstiga metoder när det gäller balsammetoden. Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!

Får jag presentera min första blogg ever, neadensnea-bloggen! Eftersom mitt stora intresse är att pyssla och att skapa allt möjligt, är det detta jag kommer skriva om. Men självklart annat också! Det blir en trevlig blandning helt enkelt.
Kram!


RSS 2.0