Ingen ny mobil ändå

Jag har ändrat mig! Det blir ingen ny mobil. Jag ska hålla kvar vid min ett tag till och lägga de pengarna på sommarens planer istället :)

Nu ska jag ta och baka rosenkakor med recept från min käre vän Angelica. Se om vi har alla ingredienser bara...
Ha en härlig dag!


Även jag ska skaffa mig en ny...Nu har även jag hamnat i köpa-en-ny-mobil-träsket! Min gamla sony ericsson har hängt med i vått och torrt i typ fem år och börjar ge efter lite. Antingen genom att det yttersta på knapparna försvinner eller att de blir tröga och inte går att trycka på. Så! jag har hittat en enkel touch screen-mobil, LG, som är ganska grundlig, liten och smidig. Jämfört med min nuvarande är den dock ganska high-tech, hehe. Blir perfekt för mig som bara sms:ar och ringer och inte behöver wi-fi. Och tyckte att det var lite roligt att köpa en lila! Roligare än en svart :) Så den lär hamna i brevlådan nästa vecka.
Visst kan elektronik vara väldigt roligt? Känner mig som en femåring igen som väntar på julafton :)


Visst är livet underbart?

Njut gott folk av det fina vädret vi har. Den goda maten och alla bären. Soliga picknickar med ett glas rosé och rullande i gräsmattor (hehe). Grillkvällar med knott som vill äta upp en. (Okej det var inte så positivt). Musik som låter lite som detta.

Låt oss njuta lite mer genom att kolla in några underbara saker från modcloth.com!Den svarta klänningen är nu på rea och kostar bara 270 spänn (!!). Synd bara att frakt+tull tillkommer.
Man typ dör lite där inne, så fina saker.


Lindy Hop

Igår dansade jag Lindy Hop för första gången på polketten i Liseberg. Så otroligt roligt!! Först var det baskurs med enkla (ibland kluriga) bassteg och sen en timma till med lite fördjupning. Jag och Mia var sannerligen ett snyggt par! Man skulle egentligen byta lite då och då men vi höll fast vid varandra ^^ Musiken är så underbar, sådär 30-tals jazzig. Jag har en del träningsverk i vaderna, hihi.


Lite mer komplicerade grejer där! Men åh så häftigt, glatt och skuttigt. Onödig fakta, tjejen i första paret, Frida är svensk och en av de bästa på Lindy Hop!

RSS 2.0