The beginning of the 10's

Ja, då var det 2010!
Det känns verkligen skönt och som en nystart. 2010 är också fylld med roliga händelser och resor så detta ska nog bli ett riktigt bra år! Hoppas ni har haft ett hejdundrandes firande och start igår på det nya året! För min del blev det bland annat en hel del spelande av "just dance" på wii, ett sjukt roligt spel. Fast det kan vara för jag vann typ hela tiden, haha. Ingen kunde slå mina dancemoves ;) 

Har ni några nyårslöften iår då? Jag har bara ett hittils och det är att komma igång med träningen, alltså friskis och svettis. Fick ett 10 ggr-kort i present och det måste användas flitigt! Schillerskatrapporna räcker inte, även fast jag ibland tycker det för de är rejält jobbiga! Sen har jag en till som inte riktigt är ett löfte, men något jag ska göra. Det är att läsa Jane Austens alla åtta böcker. Har läst en och en halv hittils!

Idag blir det filmmys i soffan med en paradisask i knät :) Det får bli Edward Scissorhands och Phantom of the Opera. Phantom är en så otroligt bra film med bästa musiken. Klicka HÄR och HÄR för att se två underbara låtar.

Ha ett fortsatt bra år!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0